Bastiaan persoonlijk

Gelukkig zijn we allemaal anders,
anders wordt het zo saai.

Geboren in 1975 en getogen in Purmerend. Op mijn 10e verhuisd naar de polder Beemster, waar ik tot juli 2017 met veel plezier heb gewoond. Tegenwoordig woon ik in het prachtige Haarlem. Naast mijn werkzame leven als Marketing Manager bij Aangetekend Mailen in Utrecht, geniet ik o.a. van reizen. Ik heb al aardig wat landen op deze wereld mogen bezoeken. Van Amerika tot en met Japan en van Finland tot Zuid-Afrika.

Naast motorrijden, film, theater en hardlopen, is het opzetten en beheren van websites een van mijn interesses. In de afgelopen jaren heb ik een aantal websites ontwikkeld voor vrienden, familie en sportverenigingen. Kijk gerust eens bij de websites die al zijn gebouwd.
Verder ben ik vrij actief in de korfbalwereld. Naast actieve korfballer ben ik altijd als vrijwilliger binnen deze sport actief geweest. Zo was ik acht jaar secretaris en vier jaar voorzitter van de lokale korfbalvereniging BEP in Purmerend. Daarnaast was ik afgevaardigde namens onze regio Zaanstreek/Waterland voor de bond. Ik ben vijftien jaar (landelijk) scheidsrechter geweest. Samen met mijn vaste assistent was ik wekelijks ergens op een korfbalveld in Nederland terug te vinden en heb ik diverse wedstrijden in de reserve Korfballeague en Hoofdklasse mogen fluiten. Momenteel ben ik scheidsrechtersbegeleider en beoordelaar van aanstormend talent.

Tot slot ben ik lid van de Commissie van Beroep van het KNKV en zit in het bestuur van VVE De Pionier in Haarlem. In het verleden heb ik in meerdere besturen gezeten van Spurd en VVE Schoolstraat in Middenbeemster. Kortom ik heb veel overige ervaring opgedaan.

Interesses

Reizen 90%
Webdesign 80%
Sporten 75%
Film / Theater 70%
Korfbal 70%
Motorrijden 60%
Fotografie 50%