Japan

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_single_image image=”7204″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Japan

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bastiaan en Sander zijn in oktober 2019 naar Japan gereisd. Een geweldige vakantie, met het bezoeken van diverse steden, ontmoeten van zeer vriendelijke mensen en het genieten van de bijzondere natuur. De volgende steden zijn bezocht:

  • Fukuoka
  • Hiroshima
  • Himeji
  • Kyoto
  • Osaka
  • Matsumoto
  • Nagano
  • Tokyo

Japan is een groot eiland dat ten oosten van China en beide Korea-landen ligt. Met een tussenstop op Seoul zijn we geland in de plaats Fukuoka. Een goed begin om te wennen aan de bijzondere gebruiken van Japan. Het geweldig georganiseerde openbaar vervoer kun je zelf ervaren. Met behulp van de Shinkansen reis je super snel van stad naar stad. Wij hebben gekozen om elke plaats 3-4 dagen aan te doen. Zo kun je de stad rustig bekijken, maar reis je wel snel naar de verschillende steden. Kyoto was de meest bijzondere, authentieke stad. Prachtige tempels, zeer vriendelijke mensen en een relaxte sfeer. Hiroshima heeft een aangrijpend verleden, door de atoombom die in een keer nagenoeg de hele stad heeft verwoest. Osaka vonden wij de minst relaxte stad. Alles gaat hier een hogere versnelling en de dag die wij hiervoor hadden uitgetrokken, was perfect om de stad te ontdekken. Nagano en Matsumoto zorgde voor een ontspannen en natuurlijk tussenstop. Met name Snow Monkey Park is geweldig om te zien.

Japan

Afsluitend hebben wij 4 dagen de metropool Tokyo bezocht. Een wereldstad met veel toeristische plekken. De uitzichten op de World Trade Center, stadhuis, Eifel toren en Tokio Tower zijn onbeschrijfelijk. Het drukte kruispunt Shibuya is een gekkenhuis en mount Fuji is een eind rijden, maar wel fantastisch om te zien. Kortom: je moet Tokyo zeker gaan bekijken.

Na 18 dagen Japan zijn wij weer terug gevlogen naar Amsterdam Schiphol. Kunnen we weer uitkijken naar een volgende wereldreis.

De foto’s van deze bijzondere reis zijn te zien op mijn Adobe Lightroom pagina.

Onze route door Japan is terug te vinden op Polarsteps.[/vc_column_text]

Foto’s Japan

[vc_column_text]Alle foto’s Japan zien.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]