Londen

 

december 2004

London

In december 2004 ben ik met mijn moeder naar Londen gegaan. Naast het bezoeken van de stad zijn we naar onze nicht Petra en haar zoon Remy gegaan.

Bezochte plaatsen

  • Tower bridge
  • Big Ben
  • Buckingham Palace
  • Madame Tussauds
  • Bezoek familie

Foto's reis Londen

Route reis Londen

Londen

In december 2004 heb ik samen met mijn moeder een onvergetelijke reis naar Londen gemaakt. Tijdens ons verblijf hebben we enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden van de stad bezocht en familieleden ontmoet, wat onze ervaring extra speciaal maakte.

Ons avontuur begon bij de Tower Bridge, een iconisch symbool van Londen met zijn indrukwekkende architectuur en majestueuze torens. Het was een betoverend gezicht, vooral met de feestelijke verlichting van december. Vervolgens gingen we naar de Big Ben, waarvan het machtige klokgelui ons verwelkomde in het hart van de stad.

Een bezoek aan Madame Tussauds was een leuke afwisseling; we stonden versteld van de levensechte wassen beelden van beroemdheden en historische figuren. Het voelde alsof we door een stille menigte van wereldberoemde persoonlijkheden liepen.

Buckingham Palace was een ander hoogtepunt. We bewonderden de statige grandeur van het paleis en voelden de aanwezigheid van de koninklijke geschiedenis die de muren omhulden.

Naast deze bezienswaardigheden brachten we ook een bezoek aan mijn nicht Petra en haar zoon Remy, die in Londen wonen. Het was hartverwarmend om hen te zien en samen tijd door te brengen, wat ons bezoek nog persoonlijker en gedenkwaardiger maakte.

Deze trip naar Londen was een prachtige combinatie van toeristische ontdekkingen en familiehereniging, wat het een onvergetelijke ervaring maakte, gedeeld met mijn moeder.