New York

 

november 2004

New York

The Big Apple, mijn favoriete stad. In 1999 voor het eerst bezocht met mijn beste (jeugd)vriend Bas Bouber. Het was overweldigend. Hoge gebouwen, drukte, veel te doen. Daarna in 2004 nogmaals deze wereldstad bezocht, samen met vader. En tot slot in 2015, samen met Sander Blok, weer naar het eiland Manhattan gegaan. En dat zal vast niet de laatste keer zijn geweest. Onderstaand de foto’s van de reis in november 2004 met de volgende hoogtepunten.

Bezochte plaatsen

  • Wallstreet
  • Statue of Liberty
  • 9/11 oude plek van de Twin Towers
  • Manhattan Bridge
  • Empire State Building
  • Times Square

Foto's reis New York

Route reis New York

New York

In november 2004 beleefde ik mijn tweede bezoek aan mijn favoriete stad, New York, samen met mijn vader. Deze reis naar The Big Apple was gevuld met de iconische bezienswaardigheden die de stad haar reputatie geven. We begonnen onze verkenningstocht bij Wall Street, het financiële hart van de wereld, en voelden de energie van de machtige zakenwijk. Vervolgens brachten we een bezoek aan de Statue of Liberty, een symbool van vrijheid en hoop.

We stonden ook stil bij de 9/11 Memorial Site, waar ooit de Twin Towers stonden, een plaats van reflectie en herinnering. De Manhattan Bridge bood ons prachtige uitzichten, waarna we ons naar het indrukwekkende Empire State Building begaven voor panoramische uitzichten over de skyline. Onze reis werd afgerond met de levendige lichten en het bruisende nachtleven van Times Square, een perfecte afsluiting van onze memorabele dagen in New York.