Kaapstad

Beemster

7 november2009

De man van Budget heet ons hartelijk welkom op de lughave en zegt doodleuk, jullie zijn op de verkeerde plek. Jippie zegt Bastiaan, dat we dat ook nog mogen meemaken. Geen nood, zegt de zeer vriendelijke man, ik stap in bij jullie, en het komt goed. Dat is ook zo, en om 22.00 uur staan we met onze spullen in de vertrekhal, nog een bakkie koffie, inchecken en wachten tot we de plane in mogen.

Een kleine vertraging, omdat het vliegtuig nog niet helemaal schoon is, maar dat maken we tijdens het vliegen wel weer goed, wordt ons beloofd, en dat gebeurt ook. Om. 01.13 uur kiezen we in de Skyteam Tripple – 7 het luchtruim om de 9.888 km naar Schiphol te overbruggen.

Van slapen komt niet zo heel veel, we dommelen wat weg, zo af en toe en verdoen onze tijd met spelletjes en films en muziek van onze eigen entertainmentsets en zijn ruim elf uur later weer op de grond in Holland. Nog te vermelden zijn de feiten, dat het stuk zuidpunt Afrika wel erg lang duurt voordat je daaruit bent en dat de Sahara wel een hele grote zandbak is. Om 11.20 uur Nederlandse wintertijd zet de piloot ons weer veilig op de Nederlandse bodem neer.

De prachtige reis door Zuid Afrika zit er op en wij kijken terug op 3 prachtige, heerlijke en heel leuke weken vakantie in een schitterend land. Dit is voor de laatste keer, deze vakantie, vanuit een koud en regenachtig Holland.

Cobi, Jan en Bastiaan

Foto’s van Zuid Afrika zien.
Let op er staan 1.700 foto’s, dus het laden van de pagina duurt even.