Bastiaan zakelijk

bterweel-zakelijk-transparant

Ik ben een creatieve professional met een open, flexibele en positieve instelling. Strategisch (oorzaak-gevolg) denker en ik werk zeer gestructureerd en georganiseerd. Heb een vastberaden karakter, maar ken een uitstekende teamgeest en heb een groot doorzettingsvermogen. Ik excelleer in gedreven teams en ben graag sparringpartner om met de business mee te denken. Lees meer over Bastiaan zijn

Persoon

De persoon Bastiaan ter Weel is te omschrijven als een

Creatieve professional met een zeer open, flexibele en positieve instelling. Bastiaan is een strategisch (oorzaak-gevolg) denker, werkt zeer gestructureerd en georganiseerd. Hij heeft een uitstekende teamgeest, een vastberaden karakter, doorzettingsvermogen en denkt graag mee met de business of heeft eigen business verantwoordelijkheid. Tot slot excelleert hij in gedreven teams.

Competenties

  • Professioneel zakelijk
  • Deskundig
  • Hands-on mentaliteit
  • Teamplayer
  • Zelfstandig
  • Resultaat- en actiegericht
  • Pragmatisch
  • Communicatievaardig
  • Luisteren
  • Bruggenbouwer

Kennisgebieden

In dit gedeelte is meer informatie te vinden over de persoon Bastiaan ter Weel. Wat kenmerkt hem? Wat zijn zijn competenties en kenmerkt hem.Door alle gevolgde opleidingen is zijn kennis groot en heeft hij veel kennisgebieden. Bastiaan heeft ervaring met de volgende drie managementgebieden:

Marketing
management

Product
management

Project
management

Werkervaring

Deze categorie geeft alle verschillende functies weer, die Bastiaan in het verleden en heden heeft gehad. De werkervaring loopt van diverse bijbaantjes en zijn stage bij Airmiles (Loyalty Management Netherlands) tot nu Marketing Manager bij Aangetekend Mailen BV. Per functie worden de werkgever, periode, verantwoordelijke taken en bijzonderheden beschreven.

AM
quadient160x160
neopost160x160
tsi-solutions160x160
elsevier160x160
toeristiek160x160
airmiles160x160

Opleidingen

Na zijn Commerciële Economie studie aan de Hogeschool Alkmaar, heeft Bastiaan altijd in zichzelf geïnvesteerd. Zo heeft hij diverse (vak)cursussen gevolgd en is hij in 2010 begonnen aan een MBA-studie. Begin 2014 heeft hij deze MBA-studie met succes afgerond. Meer details over de diverse opleidingen is te zien op de pagina Opleidingen.

Overige ervaring

vve-pionier160x160
knkv160x160
spurd160x160
vve-schoolstraat160x160
TSI-or160x160
kvbep160x160

Naast studie en werk heeft Bastiaan altijd extra (bestuurs)functies op zich genomen en dus veel overige ervaring opgedaan.

Momenteel nog actief  
VVE De Pionier – Haarlem Penningmeester
KNKV – Zeist Commissielid Commissie van Beroep
  Beoordelaar scheidsrechters


In het verleden  
Stichting Spurd – Purmerend Bestuurslid
VVE Schoolstraat – Beemster Penningmeester
OR TSi Solutions – Purmerend OR-lid
KV BEP – Purmerend Voorzitter
  Secretaris
KNKV – Zeist Afgevaardigde regio Zaanstreek